Design Circus logo

Jonglerer med

Design Circus Design Circus

Kontakt designbureauet

Birgit Tarp - bt@designcircus.dk


tlf: 41 13 13 13

about

 

Jeg må være én af de heldige kartofler…  fordi mit arbejde med Design Circus også er min helt store passion. At arbejde kreativt, innovativt og helhjertet med hver eneste opgave, er lige mig – at se andre mennesker få fornøjelse af resultaterne er mere end lykke for mig.

 

Applausen smitter nemlig glædesberusende, når jeg fornemmer hvordan de visuelle scener og designs positivt berører mine medmennesker og publikummer.

 

Siden 2004 hvor tæppet i Design Circus blev fejet til side, har de visuelle forestillinger tager over… én efter én til nu ganske mange!

 

Bagagen er solid med en designuddannelse, formidlingsuddannelse, kunstskoleophold og rige erfaringer fra både modeverdenen og de bundlinieorienterede detailkæder. Jeg har bestridt varierede stillinger , der har givet givtig indsigt  i “alle sider af bordet” omkring design og handel. Jeg har beskæftiget mig med alt fra design, produktion, markedsføring over ledelse, hvilket har givet mig en unik indsigt i alle forretningsmæssige kategorier.

 

Dette tilsat de senere års arbejde for bolig- og interiørmagasiner, min artist tjans hos Scandinavian trendinstitute Pej Gruppen og min evige nysgerrighed har alt sammen været medvirkende til at skabe min egen designmæssige og vidtfavnende niche.

 

I teltet jongleres med de farverige og konceptuelle effekter for virksomheder og mennesker, der tør sætte spor i savsmuldet. Mennesker der gerne vil sprede gode stemninger videre ud til kunderne , omverdenen og ikke mindst undgå at snyde sig selv for et rigere visuelt særpræg. I sommeren 2013 rykkede jeg teltpælene op efter 16 dejlige år i Smilets by til kulisserne omkring København, hvor Design Circus har fået sin faste plads på pulserende Nordhavn  med designrelaterede naboer og andet godtfolk.

 

Har du lyst til at høre mere…?

så er du meget velkommen til at sende en mail og få en gratis billet til et præsentationsmøde.